Στο παρόν post (το οποίο θα ανανεώνεται τακτικά, σε κάθε νέα άφιξη που… “αλιεύουμε”) μπορείτε να δείτε όλες τις αναμενόμενες αφίξεις σε ασιατικά εστιατόρια, για την πρωτεύουσα και όχι μόνο. Μας ξέφυγε κάτι; Ενημερώστε μας και το ανεβάζουμε αμέσως!

Andaman: Thai κουζίνα σε εξωτικό περιβάλλον στον Ταύρο! Περισσότερα όταν το δοκιμάσουμε….(διεύθυνση: Πειραιώς 187 & Αλόπης 65, Ταύρος)

Not just falafel: Αραβικές πίτες με φαλάφελ και κίμπε στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Μάθαμε ότι Παρασκευή και Σάββατο σχεδόν …διανυκτερεύει! (διεύθυνση: Ρόμβης 16 και Περικλέους, Αθήνα)

Koi: Οικονομικό sushi στο Σύνταγμα. Κοντά στην ‘πιάτσα’ της Απόλλωνος. (διεύθυνση: Νίκης 15, Αθήνα)

Mandaloun: Λιβανέζικο εστιατόριο επί της Λ.Κηφισίας, στα σύνορα Ψυχικού-Χαλανδρίου. Λέγεται ότι έχει πολύ καλές τιμές. (διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 226, Χαλάνδρι)

Tandoor Restaurant: Αδελφάκι του Mirch στη Γλυφάδα. Ιδιος κατάλογος, ίδιες τιμές. (διεύθυνση: Ζησιμόπουλου 7, Γλυφάδα)

Seoul House: Το μοναδικό κορεάτικο εστιατόριο της Αθήνας μετακόμισε στο Π.Φάληρο. (διευθύνση: Ζησιμοπουλου 40,Π.Φάληρο)

Attic Moon: Κινέζικο εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. (διεύθυνση: Ξενοφώντος 10-12, Αθήνα)

Άγνωστη νέα άφιξη!! Στην οδό Απόλλωνος στο Σύνταγμα, στο κτήριο που άλλοτε στεγαζόταν το Golden Chopsticks φαίνεται να γίνονται εργασίες και έχει αναρτηθεί μία αφίσα ‘chinese restaurant’….αναμένουμε με αγωνία!

Τελευταία ανανέωση θέματος: 11/04/2014

ASIAN DEALS / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ

1 comment

  1. τελικά η άγνωστη νέα άφιξη στην Απόλλωνος είναι το East Pearl του Πειραιά που μεταφέρθηκε εκεί, στο κέντρο της Αθήνας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *