Τις προάλλες δοκίμασα να φτιάξω ένα γρήγορο ταντούρι, χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο μείγμα που είχα προ καιρού αγοράσει και βρήκα στο ντουλάπι μου. Παρακάμπτωντας τις οδηγίες, μαρίναρα το κρέας μόνο με μια κουταλιά γιαούρτι και λίγο από το μείγμα και, χωρίς να το αφήσω τρεις ώρες στο ψυγείο με τη μαρινάδα όπως επιτάσσει η συνταγή, το έβαλα κατ’ευθείαν σε προθερμασμένο φούρνο να ψηθεί!

Σε λιγότερο από μισή ώρα, το φαγητό ήταν έτοιμο και το αποτέλεσμα μού άρεσε πολύ. Το κοτόπουλο βγήκε ‘ινδοπρεπές’, καθόλου καυτερό (λόγω του ότι έβαλα λίγη ποσότητα μπαχαρικού και δεν το άφησα να μαριναριστεί), μαλακό και πολύ νόστιμο!

Συνόδεψα με πράσινη σαλάτα με μαρούλι, φρέσκο κόλιανδρο, ντομάτα, φρέσκο κρεμμυδάκι και lime και με μία κουταλιά raita που έφτιαξα στο άψε-σβήσε!

Ένα γρήγορο, χαμηλό σε λιπαρά και πολύ νόστιμο βραδινό!

tandoori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *