Το λατρεμένο ινδικό του Πειραιά, το ταπεινό Maharaja Kitchen επισκεφθήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα προκειμένου να γευτούμε μια μια ακόμα φορά τις μοναδικές γεύσεις του. Χαρά μας προκάλεσε το γεγονός ότι πολύς κόσμος δειπνούσε στο εστιατόριο, παρά το ότι ήταν καθημερινή.

Από τον κατάλογο επιλέξαμε ένα κοτόπουλο tandoori (7 ευρώ), τρυφερό και νόστιμο, ένα αρνί rogan josh (6 ευρώ), με μαλακό , ξεκοκκαλισμένο κρέας και νόστιμη ήπιας έντασης σάλτσα, ένα χορτοφαγικό πιάτο με κουνουπίδι και πατάτα (4 ευρώ), ένα ρύζι biryani με λαχανικά (5 ευρώ), μια raita (2 ευρώ), θα την ήθελα λίγο πιο πηχτή, και ένα νοστιμότατο naan με κιμά (2 ευρώ). Συνοδεύσαμε για άλλη μια φορά , με το εξαιρετικό και επίστευτα δροσιστικό χυμό μέντας-lime (1.5 ευρώ).

ASIAN DEALS / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ

Στο τέλος, κέρασμα ,όπως πάντα, gulab jamun –όχι ζεστό αυτή τη φορά, δυστυχώς- και στην αρχή, φυσικά, popodums με τα γνωστά δύο chutneys μέντας και γιαουρτιού.

Η επίσκεψη στο Maharaja έχει πλέον εξελιχθεί σε αγαπημένη συνήθεια. Και , απ’ό,τι παρατηρούμε στις τελευταίες μας επισκέψεις, σε λίγο δε θα βρίσκουμε τραπέζι!

dipnomaharaja2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *