Σήμερα θα δούμε μια πολύ ιδιαίτερη συνταγή για ένα γρήγορο ινδικό , πικάντικο σνακ με αθερίνα! Η πρώτη συνταγή που ανεβάζουμε με ψαράκι λοιπόν, εδώ στο Indian Kitchen. Άλλωστε και οι Ινδοί… δεν τρώνε και πάρα πολύ ψάρι!

Υλικά:

500 γρ αθερινα
1 κ.γ. κουρκουμά σε σκόνη
½ κ.γ. τσίλι σε σκόνη
¼ κ.γ. κάρυ

Παρασκευή:

Πλένουμε την αθερίνα και την αφήνουμε να στραγγίζει. Ανακατεύουμε τα μπαχαρικά και ρίχνουμε μέσα το ψάρι , φροντίζοντας να καλυφθεί από το μείγμα. Τηγανίζουμε σε αρκετό καυτό λάδι, μέχρι να ξεροψηθούν. Αλατίζουμε κατά βούληση και σερβίρουμε!

2 comments

  1. Καλησπέρα σας,
    Δυστυχώς ( η ευτυχώς ) δεν έχω λογαριασμό ούτε στο writer ούτε στο facebook
    Παρολαυτα προσωπικά μου αρέσει πολύ το blog σας,
    Καλή συνέχεια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *