Το Μπαχαρ είναι ένα κατάστημα μπαχαρικών στο κέντρο της Αθήνας, όπου κανείς μπορεί να βρει ό,τι μπαχαρικό  και καρύκευμα φαντάζεται!  Αυτοχαρακτηρίζεται σαν ‘εξειδικευμένο κατάστημα με μπαχαρικά και βότανα’, έχει πολλούς υπαλλήλους και πάρα πολύ κόσμο! 

Την τελευταία φορά που το επισκεφθήκαμε, μείναμε άναυδοι τόσο με την ποικιλία όσο και με την άριστη εξυπηρέτηση. Μάλιστα, διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι ότι –εκτός από τα κλασικά μπαχαρικά- είχε και μείγματα ινδικών μπαχαρικών, όπως garam και chaat masala, χρήσιμα σε πάμπολλες ινδικές συνταγές.

Όσο για τις τιμές: μη σας φανεί υπερβολική μία τιμή των 22 ευρώ για ένα μπαχαρικό, καθώς εκαστη τιμή αναφερεται σε τιμή κιλού, ενώ για διάστημα ενός μηνός , π.χ., μπορεί για κάποιον να είναι αρκετή και η ποσότητα των 50 γραμμαρίων!

Το μπαχάρ λοιπόν είναι ένα πολύ πρωτότυπο μαγαζί, με καρυκεύματα από όλον τον κόσμο , όπου  μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα για την ινδική κουζίνα μπαχαρικά .

Το κατάστημα διαθέτει και ιστοσελίδα στο Internet – bahar.gr – με την ακριβή διεύθυνση , αλλά και τα ωράρια λειτουργίας (που είναι λίγο παράξενα).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *