Μια χαλαρή βραδινή βόλτα στην όμορφη Κηφισιά χθες μας επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη! Ένα από τα πιο γνωστά – και σίγουρα το πιο ακριβό – ινδικά εστιατόρια της Αθήνας, το Jaipur Palace (το οποίο και μεταφέρθηκε πρόσφατα από το Μαρούσι στην Κηφισιά) έχει πλέον διαμορφώσει κατάλογο delivery με πολύ καλές τιμές!

Συγκεκριμένα, τα ορεκτικά κοστολογούνται στα 4.2 ευρώ, τα curries με κοτόπουλο στα 7.6 ευρώ και τα αντίστοιχα με αρνί στα 9.1. Τα χορτοφαγικά πιάτα δεν ξεπερνούν τα 6 ευρώ , ενώ υπάρχει δυνατότητα special menu, που περιλαμβάνει curry, ρύζι  πίτα ,σαλάτα, raita και γλυκό με τιμές που ξεκινούν από τα 10.8 ευρώ.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι νέες τιμές (έστω και για delivery) δε θυμίζουν σε τίποτα τις γνωστές , παλιές εξωφρενικές- ας τολμήσουμε να πούμε- τιμές του Jaipur.

Ελπίζουμε η πτώση των τιμών να είναι γενικότερη και το εστιατόριο να είναι πλέον πιο προσιτό. Αυτό χθες , δυστυχώς, δεν είχαμε τη δυνατότητα να το διαπιστώσουμε, μιας και το μαγαζί δεν έχει κατάλογο έξω από το εστιατόριο.

Η επίσκεψή μας στο χώρο, βέβαια, είναι στα σκαριά και σύντομα θα έχουμε σφαιρικότερη εικόνα!

Εάν θέλετε να προμηθευτείτε τον κατάλογο ή να δειπνήσετε στο εστιατόριο , το μαγαζί βρίσκεται στην οδό Δροσίνη 3 στην Κηφισιά, με πρόσβαση και από την Λεωφόρο Κηφισίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *