Μία πρόσφατη βόλτα στην όμορφη Δροσιά ήταν η αιτία να γνωρίσουμε την νέα αλυσίδα ασιατικής κουζίνας EDAMAME. Πέφτοντας λοιπόν τυχαία πάνω στο πεντακάθαρο, μοντέρνο και λιτό μαγαζάκι είπαμε να δοκιμάσουμε ένα ρυζάκι στα γρήγορα, μιας και – όπως θα έχετε καταλάβει- μας είναι τρομερά δύσκολο να συναντήσουμε ασιατικό εστιατόριο και να μην το τιμήσουμε έστω στο ελάχιστο!

Από τον κατάλογο επιλέξαμε ένα Cantonese Fried Rice με λαχανικά και γαριδούλες. Το ρυζάκι ήταν πραγματικά πεντανόστιμο! Μπόλικες αποφλοιωμένες μικρές γαρίδες, κρεμμυδάκι , η όμορφη , ιδιαίτερη γεύση του τηγανιτού ρυζιού με αυγό και ένα λαχανικό (?) που πραγματικά δεν είχαμε ξαναδοκιμάσει (ειλικρινά, δεν καταλάβαμε τι είναι, θα ρωτήσουμε στην επόμενη επίσκεψή μας. Είχε τρομερή γεύση, πάντως). Οι τιμές ήταν γενικά καλές, αλλά ειδικά στα ρύζια πολύ οικονομικές . Για την παραπάνω μεγάλη σε μέγεθος μερίδα δώσαμε μόλις 4.5 ευρώ.

Ο χώρος είναι μόνο για take away (κάνει και delivery, αλλά το Αιγάλεω τους πέφτει λίγο μακρυά)! Η διεύθυνση στη Δροσιά είναι Στρατηγού Πετρίτη 7 , ενώ άλλο κατάστημα της αλυσίδας υπάρχει στον Άλιμο, στη Λεωφόρο Ελευθερίας 14.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *