Τις προάλλες , μιας και είχα μαύρες πείνες και όχι ιδιαίτερη διάθεση για έξοδο ή μαγείρεμα , σκέφτηκα να δοκιμάσω το νέο extreme club sandwich των goody’s, αλυσίδα fast food την οποία είχα χρόνια να επισκεφθώ. Και που κολλάει αυτό με το asiankitchen.gr θα μου πείτε….κολλάει, φίλοι μου, στο ότι το νέο αυτό extreme club crispy περιέχει μεταξύ άλλων–όπως αναφέρεται στην περιγραφή του- μία thai sauce! Το είχα λοιπόν από καιρού βάλει στο μάτι και είπα να το δοκιμάσω!

Αρχικά να αναφέρω ότι το μέγεθος του club sandwich είναι ικανοποιητικότατο, σαφώς μεγαλύτερο του κλασικού που θυμόμουν, αρκετό για δύο άτομα και πολύ για ένα. Συνοδεύεται , φυσικά, από τις γνωστές τηγανιτές πατάτες των goody’s, ενώ δεν είναι ο αριθμός των κομματιών του τοστ που κάνει τη μερίδα μεγαλύτερη, αλλά το μέγεθός τους! Η αλμυρούτσικη τιμή του, βέβαια (7.20 ευρώ), επέβαλε μία χορταστική μερίδα, ενώ δικαιολογήθηκε κάπως παραπάνω και από το μεγάλο κομμάτι κοτόπουλου πανέ που περιείχε , αλλά και από το νόστιμο και μπόλικο bacon.

Στα της σάλτσας τώρα : δυσκολεύτηκα πολύ, μα πάρα πολύ να καταλάβω την αίσθηση , ίσως και την ύπαρξη της σαλτσούλας αυτής. Είμαι σίγουρη πως αν δεν ήξερα εκ των προτέρων ότι το club την περιείχε, δε θα την αντιλαμβανόμουν καν. Εξονυχιστικά ψάχνοντας στο εσωτερικό της κάθε φέτας βρήκα με δυσκολία κάποια διάσπαρτα κομματάκια κόκκινης πιπεριάς, ένιωσα ελάχιστα ένα καψιματάκι δοκιμάζοντάς τα, ενώ κατά διαστήματα μού ηρθε μία γλυκειά ήπια γεύση. Εάν αυτή η σαλτσούλα μου θύμισε κάτι, θα έλεγα ότι μάλλον έμοιαζε με την γλυκειά και καυτερή σάλτσα της blue dragon.

Φυσικά, όσο και να απήλαυσα το τερατώδες club sandwich, απογοητεύτηκα από την αναφορά της thai sauce στην περιγραφή, καθώς περίμενα τουλάχιστον να την αντιληφθώ με ευκολία! Δε γνωρίζω αν απλά έτυχε η ποσότητα να είναι τόσο μα τόσο λιγοστή ή αν έτσι το θέλει η ‘συνταγή’, αλλά δυστυχώς δεν διέκρινα την παραμικρή ‘εξωτική’ νότα στο club sandwich… κρίμα…

ASIAN DEALS / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ

1 comment

  1. Και 7.20 και σάλτσα κοροιδία και πλαστικούρα. Μια χαρά σου έκατσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *