Στη γωνία των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Αγίας Λαύρας, κοντά στη συμβολή Θηβών και Ιεράς οδού (σχετικά κοντά στο σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω) , βρίσκεται ένα παντοπωλείο με ινδικά – πακιστανικά προϊόντα.

Εκεί θα βρείτε αρνίσιο κατεψυγμένο κιμά (5 ευρώ το κιλό), παραδοσιακό σπυρωτό ρύζι basmati, έτοιμα μίγματα curries, μίγματα για ινδικά γλυκά, καθώς και τα παραδοσιακά όσπρια των Ινδών.

Αν είστε μάλιστα τυχεροί, μπορεί να πετύχετε και τα διάσημα ινδικά γλυκά milan , έτοιμα συσκευασμένα από το κατάστημα της Ομόνοιας.

Σε περίπτωση που πετύχετε τον εξυπηρετικότατο ιδιοκτήτη, οι αγορές σας είναι εγγυημένες, θα σας συστήσει το καλύτερο! Όπως , μάλιστα, μας είπε , οι περισσότεροι Ελληνες πάνε εκεί για το χυμό mango, που τους αρέσει πολύ και δε βρίσκουν αλλού!

Όσο για τις τιμές? Τιμιες!

4 comments

  1. ευχαριστώ πάρα πολύ !! πάντα έψαχσα ινδικό μαγαζί εδω στην Αθηνα για να βρω mango powder για το κουνουπιδι αλλου γοβι στιλε..

    1. Υπάρχουν και άλλα πολλά στο κέντρο της Αθήνας, αλλά δεν έχουμε ανεβάσει ακόμα σχετικά άρθρα. Με τον καιρό θα τα ανεβάσουμε και τα υπόλοιπα.

  2. SAS PARAKALO THELO NA PARANGILO,,,, MULTANI CHYAWANPRASH… TO PSACHNOCHRONIA. BORITE NA MOU TO PARANGILETE………ONOMAZOME SALTSIDOU GIANNA. TIL 6988284840.IME STIN N.IRAKLIA CHALKIDIKIS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *