νακαμα κολωνακι
OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

To Nakama Casual Sushi Bar στην οδό Μασσαλίας 5 αποτελεί μία σχετικά νέα άφιξη στα sushi bar της Αθήνας και έχει ήδη γίνει πολύ δημοφιλές λόγω της καλής ποιότητας, των χαμηλών τιμών του, αλλά και της προνομιακής του θέσης στη γειτονιά του Κολωνακίου.

Το επισκεφθήκαμε ένα βράδυ καθημερινής δύο άτομα και μετά βίας βρήκαμε θέση στο πάσο του μαγαζιού. Λίγο αργότερα οι κοπέλες της εξυπηρέτησης ευγενικά έδιωχναν κόσμο καθώς το μαγαζί γέμισε ασφυκτικά!

Από τον κατάλογο επιλέξαμε Vegetable Maki Rolls στα 3 ευρώ, σε μερίδα 8 τεμαχίων. Μας άρεσαν πολύ. Από τα Inside Out πήραμε τα California και τα Spicy Crab στα 4 και 4.5 ευρώ αντίστοιχα τα 8 τεμάχια. Τέλος από τα Nakama Rolls πήραμε αυτά με το χέλι, αναφερόμενα ως Dragon nakama Rolls στον κατάλογο στα 5.5 ευρώ η 8άδα.

Όπως καταλαβαίνεται από τα παραπάνω, το value for money είναι εξαιρετικό και μπορεί κανείς να δοκιμάσει διάφορα χωρίς να ξεφύγει ο λογαριασμός. Θα το ξαναεπισκεφθούμε σίγουρα!

Για να δείτε το μενού του καταστήματος και να παραγγείλετε delivery, κάντε click εδώ! Το delivery του Nakama, εξυπηρετεί τις περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *