Ας δούμε μια πολύ γνωστή, παραδοσιακή συνταγή για το αγαπημένο χορτοφαγικό ορεκτικό των Ινδών, που όλοι μας πιθανότατα να έχουμε κάπου δοκιμάσει!!

Υλικά:

½ πατάτα
½ κολοκυθάκι
Λίγο κουνουπίδι
½ ξερό κρεμμύδι
½ κ.γ. garam masala
¼ κ.γ. κόλιανδρο σε σκόνη
λάδι
αλάτι
αλεύρι
νερό

Παρασκευή:

Τρίβουμε τα λαχνικά στον τρίφτη σε μεσαίο μέγεθος. Εναλλακτικά κόβουμε σε ψιλά κομμάτια. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το αλάτι και τα μπαχαρικά και ρίχνουμε σιγά-σιγά νερό μέχρι να πάρουμε ένα παχύρρευστο κουρκούτι.
Ρίχνουμε στο μείγμα τα λαχανικά μας, καλύπτουμε και , βγάζοντας τα με ένα πηρούνι, τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά, αφού έχει κάψει το λάδι, για 3-4 λεπτάκια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *