Η αναγνώστρια μας, Κατερίνα Σιώμου, πέρασε μία “αναγνωριστική βόλτα” από το νέο Tandoor της Γλυφάδας και μας στέλνει ένα κείμενο με τις πρώτες της εντυπώσεις. Θυμίζουμε ότι η Κατερίνα είναι συντακτής και του άρθρου για τα Ινδικά εστιατόρια στην Φινλανδία.

Στον αριθμό 7 της οδού Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα, σε κεντρικότατο δηλαδή σημείο, εδώ κι ένα μήνα βρίσκεται το… αδερφάκι του Mirch, το Tandoor. Το άκουσα κι η περιέργειά μου δεν άφησε να περάσει πολύς καιρός μέχρι να πάω μια βόλτα ως εκεί.

Πρόκειται για ένα ευρύχωρο μαγαζί, πιο μεγάλο από το Mirch. Κι αν στο Mirch κυριαρχούσε το μπαρ με τη μεγάλη ποικιλία μπυρών, στο Tandoor σου τραβά την προσοχή η κουζίνα που είναι μεγαλύτερη και χωρά πιο πολύ προσωπικό για την παρασκευή των εδεσμάτων.

ASIAN DEALS / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ

Ο κατάλογος στο γνώριμο ύφος του Mirch κι οι τιμές ευτυχώς παραμένουν ίδιες κι ας είναι το εστιατόριο σε πιο ακριβή συνοικία. Για πρώτη φορά στο νέο χώρο πήρα samosas με κρέας (κιμά) σε πακέτο για το σπίτι κι ήταν γευστικότατα. Είναι ό,τι πρέπει όμως και για να πηγαίνεις με παρέα συνδυάζοντας τη βόλτα σου στα νότια προάστια με ινδικές νοστιμιές.

Κι ήταν αναγκαίο ενα ινδικό εστιατόριο στα πέριξ μετά το κλείσιμο του Iskandar, το οποίο βέβαια είχε τσουχτερές τιμές.

Χαράς Ευαγγέλια για τη Γλυφάδα λοιπόν.

Κατερίνα Σιώμου

Ορίστε και το επίσημο site του καταστήματος!!
http://www.tandoor.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *